Новогодишње одлуке

Прођоше сви Новогодишњеи и Божићни празници по свим могућим календарима, и сада коначно могу да одахнем. Генерално ме нервирају све те фрке & стрка, мада са финансијске стране, не бих се бунила да имам Божић сваког месеца. То је изгледа једино доба године када су људи заиста дарежљиви и брижни према својим ближњима.
Прошло је већ скоро 18 месеци од како не живим више у Београду. У међувремену, у новој држави и окружењу имала сам прилике да пустим машти на вољу што се тиче идеја о сапунским креацијама. То се дакако, дало видети овде на блогу али и на СенМи фан страници на Фејсбуку. Моја експериментисања и истраживања и деље се настављају, али одлучила сам да ћу у 2012. поставити одређену листу приоритетних циљева. Ево шта можете очекивати:

1.   Уводим регуларну линију сапуна где ће се наћи:
  • Foxy Lady
  • Energy
  • Milky Way
  • Soapy Clean 
2.   Уводим линију попуно природних сапуна
  • за осетљиву кожу
  • за нормалан тип коже
  • за масну кожу
  • за зрелу кожу
3.   Уводим сезонске ограничене линије сапуна (значи, кад се распрода, нема понављања туре)
4.   Уводим 4 типа балсама за усне у регуларну понуду
5.   Уводим две врсте соли за купање у регуларну понуду
6.   Soap Cupcakes излазе из понуде дефинитивно
7.   СенМи ће бити видљивији на: Facebook, Flickr, Twitter, YouTube - ово значи да планирам да издвојим више времена за update ових страница
8.   Повремено ћу блоговати на енглеском због увећања међународне листе читалаца




Ово је била листа задатака за које верујем да сту могући и достижни у датом времнском периоду, дакле до краја 2012. Е сад, имам и посебну листу жеља. На њој се налазе ставке везане за брендирање СенМи производа. Али о том по том, ус ваком случају будите сигурни да ћете као читаоци овог блога бити први упознати са свим новинама.

Које су ваше новогодишње одлуке? Шта бисте волели да читате на СенМи блогу? Која вас тема највише интересује? Волела бих да чујем шта мислите, оставите коментар испод текста овог поста



3 коментара

  1. Draga Ksenija,
    kada dodje do planiranja akcija vezanih za stvari koje volimo da radimo tesko je biti realan. Medjutim, mislim da su tvoji planovi za 2012 vrlo realni i ostvarljivi! Licno bi me obradovalo da na blogu vidim fotografije "sezonskih" sapuna. I naravno, sto vise postova o sapunima!Zelim ti puno uspeha u realizaciji svih planiranih aktivnosti u 2012.

    ОдговориИзбриши
  2. Zdravo Ksenija,
    moram da se aktivno prikljucim tvom blogu, da bi bilo sto vise nas koji ce ti davati podsticaj da i ti vise pises i obavestavas nas o svojim sapunskim poduhvatima. Ja sam svoje planove za tekucu godinu vise zacrtala,onako u glavi,ali su vrlo vidljivi i izdefinisiani.
    Tebi zelim da forimiras sto pre celu kozmeticku liniju, a ja bih volelea da vidim i neke namenske sapune,kao npr.za akne, za celulit itd. Ne moraju oni obecavati da ce napraviti cudo,ali valjda mogu sadrzati sastojke koji ce doprinositi resavanju nekog problema. Dalje, volela bih da pises o svojim kremama i njihovim prednostima u odnosu na one 'industrijske'.
    Na kraju, vise od svega bih volela da mi je tvoja paleta bliza geografski, pa da mozemo diskitovati i na temu 'degustacije' tvojih proizvoda.
    U iscekivanju novog posta,
    puno pozdrava ,
    Maja!

    ОдговориИзбриши
  3. @Gordana, biće fotografija! Samo nekako da pronađem način da se multipliciram! XD Znam da sam 'dužna' gomilu novih fotki!
    @maja, drago mi je da vidim komentar! Volela bih da imam više aktivnih čitalaca, na kraju, to i jeste svrha ovog bloga. Hvala na lepim željama, uzvraćene su! Dobra ideja za kreme, stavljam na spisak. Stiže i mejl ovih dana. :)

    ОдговориИзбриши