А што су сапуни тако важни?


А што су сапуни тако важни? Поштено и нису.

Трчимо, брзо живимо, мислимо о сутрашњем дану, заборављамо на данашњи. Кафу и виђање са драгим особама остављамо за неки други дан, шетњу по Aди за следећи викенд,одлазак у биоскоп за онај тамо, на пилатес крећемо од првог (и са дијетом исто, али то није тема:)...

У тој јурњави често због дрвећа пропуштамо шуму. Пропуштамо онај спокој који дугујемо себи. Ону равнотежу која се крије искључиво у малим стварима. У несавршеностима. У случајно размазаном кармину, у мирису нарциса, у оној глупавој песми која вам цео дан не излази из главе, у украденом залогају чоколаде.

Тако је и са SenMi сапунима. Да ли су неопходни? Хм. Можда и нису. Да ли су потребни? Свакако јесу! Да вам пруже тај дах уживања у свакодневици, да у тренутку клокотања воде одведу ваше мисли тамо где им је најпријатније. Да обоје нечији јастук вашим мирисом.

Јер са сапунима је исто као са мушкарцима и цигаретама. Кад једном пронађете онај прави и одговарајући, а не можете да га оставите, онда га не мењате ни за живу главу. И уживате. Пуно уживате.





Нема коментара